CAR ART aan zee

Een stoere, robuuste humvee naast een lieve, zachte knuffelauto. Auto’s zijn gebruikt als canvas voor mozaïek, verf, breiwerk en tape. En dan zijn er ook nog auto’s die niet meer in gehele staat zijn, maar compleet geperst of ontleed in onderdelen. Het was allemaal te zien bij de buitenexpositie op het Fenemaplein in Zandvoort. Met veel trots blikken we terug naar deze afgelopen CAR ART editie.

carartaanzee 2
Gelukkig vind je naast elk object een bordje voor meer informatie en soms een QR-code naar de making-of foto’s en filmpjes. Anders had je niet geweten dat dit monument is opgetuigd voor de allerlaatste geperste auto in Nederland!

CAR ART was niet te missen in Zandvoort. Ook in het Zandvoorts Museum was een breed scala aan autokunstenaars te zien.

Zandvoorts Museum
De aquarellen van Gonny Stuut en de wagentjes van Carola Mokveld in het Zandvoorts Museum.

Nog indrukwekkender was misschien wel de samenstelling in pop-up museum het Raadhuis. Een tijdelijke tentoonstellingslocatie in Zandvoort die afgelopen zomer helemaal in het teken van CAR ART stond.

Randy van Lingen 1
Onder meer het imposante, ruimtevullende werk van Randy van Lingen was te bewonderen in Pop-Up Museum het Raadhuis afgelopen editie. Het levensgrote werk is volledig gemaakt van oude autobanden.