CAR ART ARTWORK

De racewagen op de site, op de ansichtkaart of in de socials is je misschien wel opgevallen. Het is de look-and-feel die speciaal voor CAR ART Zandvoort is ontwikkeld. Van het artwork, de posters, signing en T-shirts wordt per editie weer iets heel nieuws bedacht en ontworpen wat op alle manieren past bij de plek en bij het werk. 

Bij de editie in Delft bij Lijm & Cultuur bijvoorbeeld bestond de poster uit een rood olievat met een grote, zwarte vlek. Deze stijl kwam niet alleen terug in de aankondigingen, maar ook tijdens de tentoonstelling en bij de events. Grote vlekken op de grond vormden de signing en de vaten werden gebruikt door een drumband.

smartmockups ksq0eoj2
De knoppen op de site, de logootjes op de poster: een jaar was alles bij CAR ART knip-en-plakwerk in de meest creatieve zin.

Dat hier veel aandacht, tijd en moeite in gestoken wordt is geen toeval. De founder van CAR ART is ook de drijvende kracht achter ontwerpbureau de Kabelfabriek in Delft. Betrokkenheid is een gegeven. “Dit is voor ons het liefste wat we doen.”

Bekijk hier meer artwork van Car Art door de jaren.