Jan Bianchi, Tom de Bruin, Jan. H. J. Willemsen

Tom de Bruin

Veelzijdig hobby kunstenaar Tom de Bruin heeft als tweede eigenaar van deze auto zijn creativiteit erop losgelaten. Hij noemt het inspiratie van boven. Hij is auto is nog steeds aan het mooier maken de auto is nooit af. Hij zoekt nog reclamesponsoren. is van zijn hand.

site Tom de Bruin

Jan Bianchi

Verder maakt de Amsterdamse Jan Bianchi schilderijen en portretten. De plafondbeschildering van de auto op de Car Art route, genaamd Fun in Heaven, is van zijn hand.

janbianchi.nl

Jan H.J. Willemsen

Tot slot maakt kunstenaar Jan. H. J. Willemsen miniaturen voor de wekelijkse Kunstenaar Jan. H. J. Willemsen miniaturen voor de wekelijkse Rembrandt art Market, waar je hem regelmatig op zondag zult vinden. Ook beschildert Willemsen objecten waarvan Tom’s live er een van is: verschillende handbeschilderde buggy interieur-onderdelen in Delfts Blauw.

janhjwillemsen.exto.nl

Pascal Kamerbeek

Hij houdt zich bezig met het produceren van allerlei soorten vinyl-ontwerpen. Dat kan met letters, maar kunnen ook allerlei soorten ideeën zijn en heeft voor Tom de achterklep “gespoten” met knipoog naar Banksy zijkant 50 jaar en Tom:s artbug Amsterdam in overleg met hem gemaakt

frost-design.art