Kunstroute 2021

carart sign web 2

Vanaf 23 augustus tot en met 9 september vind je in Zandvoort de kunstroute van CAR ART. Wandel vanaf de boulevard naar het Raadhuis (of andersom) en bewonder de objecten en installaties met heel eigen interpretaties van onze Heilige Koe.

Het werk van onder meer Albert Geertjes (nummer 1), Marian Meerbeek (nummer 10) en van Sonja de Bruin (nummer 6) is te bewonderen: in de stad, in het helmgras en op de boulevard.

Bij elk object vind je een bordje met ernaast de naam van de kunstenaar en de titel van het werk ook een QR-code voor meer informatie en soms making-of foto’s en filmpjes.

Vervoer naar Zandvoort

Kom je speciaal voor CAR ART naar Zandvoort? Misschien is het dan het beste om voor of na het raceweekend te komen. Tijdens het raceweekend is Zandvoort niet meer bereikbaar voor auto-verkeer. Deze maatregel begint op donderdag 2 september 00:01 uur en eindigt op maandag 6 september om 5:00 uur. Bekijk hier de site van de Dutch Grand Prix over alle vervoersopties en maatregelen. De NS heeft verder een speciale Grand Prix aanbieding.