Locatie

De komende editie van het CAR ART vindt plaats in Zandvoort van 12 augustus tot 4 september. De tentoonstelling buiten is te vinden aan de boulevard op het Burgemeester van Fenamaplein. Binnen vind je CAR ART in het pop-up museum het Raadhuis en in het Zandvoorts Museum.

Kom je speciaal voor CAR ART naar Zandvoort? In de eerste week van september raden we af naar CAR ART toe te komen met de auto. Kom liever met de trein. Hier vind je alles over het bereiken van Zandvoort met het openbaar vervoer.

In augustus zal het nog mogelijk moeten zijn Zandvoort met de auto te bereiken. Hieronder vind je in dat geval informatie over parkeren.

Parkeren

Parkeer uw auto in de parkeergarage in het centrum onder het Louis Davids Carré. De parkeergarage bevindt zich aan het einde van de Haarlemmerstraat. Sla na de kerk rechtsaf de Cornelis Slegerstraat in. U rijdt zo de garage centrum, Louis Davids Carré in. Sla in de parkeergarage naar links en parkeer uw auto helemaal achterin in de garage en neem de uitgang rechts naast de uitgang van Albert Heijn en u staat zo voor het Raadhuis.

Parkeertarieven:
Zomer: maart tot november € 2,20 p/u
Winter: november tot maart € 0,50 p/u

Maatregelen in het raceweekend

Tijdens het raceweekend is Zandvoort niet meer bereikbaar voor auto-verkeer. Bekijk hier de site van de Dutch Grand Prix over alle vervoersopties en maatregelen. De NS heeft verder een speciale Grand Prix aanbieding.

locatie

Locaties Car Art 2022

Op drie locaties in Zandvoort kom je de kunstwerken van Cart Art tegen: aan de boulevard op het Burgemeester van Fenemaplein, in het Zandvoorts Museum en in het Raadhuis.

carart 2022 kaart

Locaties in het verleden

In het verleden heeft Car Art Festival plaatsgevonden aan de Parallelweg 30 in Delft, bij het Kabeldistrict en bij Lijm & Cultuur.