Locatie

De komende editie van het CAR ART vindt plaats in Zandvoort. De kunstroute loopt van het Raadhuis tot de Boulevard. In de eerste week van september raden we af naar Car Art toe te komen met de auto. Kom liever met de trein. Hier vind je alles over het bereiken van Zandvoort met het openbaar vervoer.

In de laatste week van augustus zal het nog mogelijk moeten zijn Zandvoort met de auto te bereiken. Hieronder vind je in dat geval informatie over parkeren.

Parkeren

Parkeer uw auto in de parkeergarage in het centrum onder het Louis Davids Carré. De parkeergarage bevindt zich aan het einde van de Haarlemmerstraat. Sla na de kerk rechtsaf de Cornelis Slegerstraat in. U rijdt zo de garage centrum, Louis Davids Carré in. Sla in de parkeergarage naar links en parkeer uw auto helemaal achterin in de garage en neem de uitgang rechts naast de uitgang van Albert Heijn en u staat zo voor het Raadhuis.

Parkeertarieven:
Zomer: maart tot november € 2,20 p/u
Winter: november tot maart € 0,50 p/u

Maatregelen in het raceweekend

Kom je speciaal voor CAR ART naar Zandvoort? Misschien is het dan het beste om voor of na het raceweekend te komen. Tijdens het raceweekend is Zandvoort niet meer bereikbaar voor auto-verkeer. Deze maatregel begint op donderdag 2 september 00:01 uur en eindigt op maandag 6 september om 5:00 uur. Bekijk hier de site van de Dutch Grand Prix over alle vervoersopties en maatregelen. De NS heeft verder een speciale Grand Prix aanbieding.

locatie

LOCATIES IN HET VERLEDEN

In het verleden heeft Car Art Festival plaatsgevonden aan de Parallelweg 30 in Delft, bij het Kabeldistrict en bij Lijm & Cultuur.