Opening CAR ART én Toon van Driel

CAR ART zal op vrijdag 12 augustus tegelijk geopend worden met de nu al legendarische tentoonstelling “Max door Toon” van Toon van Driel in het kader van de Formule 1.

De Max door Toon tenTOONsteling

Hoe kijkt Toon van Driel, striptekenaar van oa FC Knuddde en Stamgasten naar Max tijdens de Grand Prix Formule 1 races? Toon: “Met zwaar geschut en hartkloppingen. Iedereen zal gaan lachen als hij deze Ode aan het leven van Max ziet”. Toon woonde jaren in Zandvoort en tekent nog steeds – voor de sportpagina van het AD – de bizarre sportbelevenissen van een voetbalclub FC Knudde.

CAR ART Combi

Het werk van Toon van Driel wordt in de zalen naast driedimensionaal werk van CAR ART gepresenteerd. Er is een speciale selectie gemaakt van werken die elkaar versterken.

Met de opening van CAR ART en Max door Toon zal Zandvoort in de weken die daarop volgen in het teken staan van kunst rond auto’s. Bezoek de beeldenroute, het Zandvoorts Museum en het Pop Up museum Raadhuis tot 4 september. Het Pop Up museum Raadhuis is alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 12:30 tot 16:30. Een combinatieticket van € 6,50 biedt toegang tot het Pop Up museum Raadhuis en tot het Zandvoorts Museum. De tentoonstelling aan de boulevard is de hele periode vrij toegankelijk.

CAR ART 2022